Nezabudnuteľné Seniorské Výlety do Holidayparku Kováčová

V dnešnej dobe je dôležité zabezpečiť, aby aj naši seniori mali príležitosti na relaxáciu a oddych. Holidaypark Kováčová ponúka jedinečné možnosti pre seniorov, ktorí túžia po aktívnom oddychu, zábave a zároveň po relaxácii v príjemnom prostredí.

Vstúpte do sveta oddychu

Holidaypark Kováčová sa nachádza v krásnom prírodnom prostredí, obklopený zeleňou a čistým vzduchom, čo je ideálne miesto pre seniorské výlety. Naši návštevníci môžu využiť širokú škálu služieb, prispôsobené ich potrebám a záujmom.

Termálne kúpele

Jedným z hlavných lákadiel pre seniorov sú naše termálne kúpele. Liečivá termálna voda s vysokým obsahom minerálov je ideálna pre uvoľnenie svalov a kĺbov, zmiernenie bolesti a zlepšenie celkového zdravotného stavu. Táto voda je bohatá na minerály, ako sú vápnik, horčík a síra, ktoré majú rôzne pozitívne účinky na organizmus.

  • Uvoľnenie svalov a kĺbov: Termálna voda pomáha zmierňovať svalové napätie a zlepšuje pružnosť kĺbov, čo je ideálne pre seniorov trpiacich artritídou alebo reumatizmom.
  • Zlepšenie krvného obehu: Ponorenie sa do teplej vody podporuje rozširovanie ciev, čo zlepšuje cirkuláciu krvi a prispieva k lepšiemu okysličeniu tkanív.
  • Detoxikácia organizmu: Minerály obsiahnuté vo vode pomáhajú pri odstraňovaní toxínov z tela, čo vedie k celkovému zlepšeniu zdravotného stavu.
  • Zmiernenie bolesti: Teplá voda má prirodzený analgetický účinok, čo znamená, že pomáha znižovať bolesť spojenú s rôznymi chronickými stavmi.
  • Podpora duševného zdravia: Relaxácia v termálnej vode má aj pozitívny vplyv na psychiku. Pomáha znižovať stres a úzkosť, čo prispieva k celkovému pocitu pohody.

Aktívny oddych a zábava

Pre tých, ktorí uprednostňujú aktívny odpočinok, máme pripravené rôzne aktivity. Naši seniori môžu využiť plavecké bazény, zapojiť sa do organizovaných vodných aerobikových cvičení alebo si zacvičiť vo Fit parku v areáli.

Špeciálna cena pre seniorov

Chceme, aby si čo najviac seniorov mohlo vychutnať náš park, a preto sme pripravili špeciálnu cenu 9 EUR na osobu pre všetky seniorské výlety. Táto zvýhodnená cena zahrňuje prístup do všetkých bazénov a možnosť počas celého dňa našim seniorom užiť si deň plný oddychu a zábavy.

Holidaypark Kováčová je ideálne miesto pre seniorov, ktorí hľadajú kombináciu relaxácie, zábavy a aktívneho oddychu. S našimi kvalitnými službami a bohatým programom garantujeme, že každý výlet do nášho parku bude nezabudnuteľným zážitkom. Navštívte nás a presvedčte sa sami, že seniori môžu zažiť aktívny a spokojný život v každom veku!

www.holidaypark.sk