Ak sa vyberiete do Zvolena odporúčame návštevu Bistro Chef.
Seniori majú po predložení dokladu (občiansky preukaz) zľavu 15%. Záujem o zľavu treba oznámiť pri objednávke.
Mohli by sme vás ohúriť množstvom ocenení, medailí a fantastických recenzií, ktoré šéfkuchár Erik Volko a Bistro Chef získali. Ale z toho sa nenajete. Príďte sa sami presvedčiť, že kvalita, chuť a atmosféra tunajšieho jedla robia zo všedného dňa rituál, na ktorý sa budete tešiť.
Bistro Chef má na obed, tak ako doteraz menu na nástennej tabuli, ak ste priaznivec papierovej klasiky, večer dostanete „normálny“ jedálny lístok, ktorý je v porovnaní s obedovým trochu, ale nie výrazne, širší.
Varia tu slovenské, ale medzinárodné jedlá a pochutíte si za super ceny. Napríklad na Krúpkovej polievke s údeninou (1,70 EUR), výdatnej a delikátnej. Potom na Listovom šaláte, s pečeným vajcom, chorizom a krutónami (3,60).
Z hlavných jedál ochutnajte napríklad Sumca červeného s pečenou polentou, chrenovou omáčkou a záhradnou uhorkou (6,80), kombinácia, ktorá možno niekoho prekvapí, ale šéfkuchár a spolumajiteľ Erik Volko kombinovanie chutí a surovín vždy utrafí presne.
Tunajším hitom je Bio hovädzí burger. Podávajú ho v domácej žemli, so slaninou, paradajkou, BBQ omáčkou a porciou výborných chrumkavých chipsov (7,90). Porcia statná, odporúčame netrápiť sa tým, že ho budete jesť rukami a budete sa snažiť burger stlačiť a odhrýzať z neho, pohodlnejšie je, si ho rozdeliť na dve časti a jesť príborom.
Ak máte ešte chuť na niečo sladké, vynikajúci a osviežujúci je Citrónový cheescake ozvláštnený pečenými slivkami, ku ktorému chutí výborné espresso.
Chválime kvalitu jedla aj obsluhy. Ak aj vám chutnalo a radi by ste si recept, ktorý ste práve jedli vyskúšali aj doma, v Škole varenia sa šéfkuchár rád podelí o svoje skúsenosti a recepty.